Referencer

SPOC Grid Inverter Technologies

Forretningsudvikling til en ny division under SPOC Automation. SPOC Grid Inverter Technologies, designer og producerer innovative, højtydende automatiserede frekvensomformere og inverterteknologier. SPOC Grid gør hybridiserede energisystemer omkostningseffektive og brugervenlige til netforbundet, off-grid, ø, marine og en række andre operationer.

THB Verhoef

Distributør til en førende nøglekomponentleverandør og serviceudbyder af de bedste OEM-producenter til diesel- og gasmotorer på markedet. THB Verhoef kan levere motordele med fabriksmærkning, certifikater og fuld teknisk support. Vi fører altid et stort lager af dele, der kan leveres til dig.

LAVLE

Midlertidig COO, der handler med den administrerende direktørs myndighed i fravær af den administrerende direktør. Fuldt ansvar for Produktion, Salg & Marketing, Supply Chain, og administration. Assistere CEO i fundraising ventures, kommunikation og materiale. Leder ekspansionsaktiviteter, herunder fast ejendom og fabriksudvikling, opkøb og virksomhedsalliancer.

DS Energy

Distributør og støtteindsats for at bringe energistyringssystemer ind på det amerikanske marked. Særlige bestræbelser på at udvikle et maritimt energiovervågningssystem til at udvikle detaljerede operationelle profiler for skibsdrift, til brug for elektrificering eller opgradering af skibe og reducere emissioner.

Wind Turbine Service Company

Forundersøgelse og evaluering for at komme ind på det amerikanske vindmøllemarked. Denne kunde gør allerede forretninger i Europa og Sydamerika og undersøger markedet i USA. Analyse har vist, at det amerikanske vindmarked vil vokse betydeligt i løbet af de næste årtier, og nu er det tid til at komme ind på markedet.

Super Yacht Design Group

Teknisk rådgiver for energilagringssystemet for, hvad der potentielt kan være det største batteri, der nogensinde er installeret i et fartøj. Fartøjsejeren kan vælge at bygge den største yacht i verden med enestående grønne operationelle muligheder.
Better Technology - Better World
Tech-Viking LLC, 387 City View Drive, Fort Lauderdale, FL 33311, USA
info@tech-viking.com+ 1 360 982 1435