Om os

Morten Pedersen
Med mere end 20 års erfaring som leder inden for maritim og energiindustrien inden for tungindustri, elektronik, software, drift, fremstilling mm., bringer Morten en unik evne til at identificere gavnlige løsninger på tværs af virksomheder og kontinenter.
Natascha Pedersen
Med mere end 20 års erfaring med at skabe fremragende kundeservice primært inden for det maritime og energi industrien, bringer Natascha en unik evne til at identificere dine kunders forventninger og behov, og kan som sådan være et enormt aktiv i at skabe værdi for dine kunder. Uanset om du leder efter udvidelsesmuligheder eller ønsker at optimere dine internationale aktiviteter, kan hun hjælpe dig med at træffe de korrekte beslutninger ud fra en blanding af erfaring og nytænkning.
”Jeg vil lukke den teknologiske og kulturelle kløft mellem Europa og Nordamerika for at levere konkurrencedygtige løsninger og fordele samt rentabilitet for de involverede parter. At forbinde mennesker og virksomheder med et fælles mål vil opnå netop det”

Morten Pedersen

"Min mission er at gøre det "let" for organisationer at etablere sig på tværs af Atlanten, da det ikke altid er så ligetil, som det ser ud til at handle internationalt.

Natascha Pedersen

Morten har arbejde i Nordamerika i mere end 10 år, hvor han har opbygget et omfattende netværk med skibsredere, slutbrugere, OEMs integratorer, skibsbyggere og andre løsningsudbydere.

Som Tech-Vikings grundlægger overvåger Morten forretningsudvikling og udvidelse af virksomhedens voksende drift, når den ekspanderer på tværs af marine, energi og olie og gas.
"Mens individuelle komponenter kan løse store udfordringer, kan kombinerede teknologier flytte bjerge og ændre verden."

For nylig har Morten involveret sig i ideen om at kombinere energilagring med avancerede strømstyringsfunktioner og moderne kraftelektronik - og udnytter en lang række erfaringer opnået i løbet af de sidste 20 år.
Erfaring:
CEO / ejer, Tech-Viking LLC
- Forretningsudvikling SPOC Grid
- Midlertidig COO, LAVLE
- Teknisk rådgiver, Super Yacht
Salgschef, MAN Energy Solutions
CEO, DEIF USA (Generatorstyring / strømstyringssystemer)
Forstander, Wärtsilä Schweiz
(2-takts motorer)
Skibsmekaniker, A.P. Møller-Mærsk
Natascha vil hjælpe dig med udviklingen af din organisation i Nordamerika. Hendes hovedrolle er at hjælpe med at indkøbe en bred vifte af ingredienser, dele, produkter, løsninger og meget mere, hjælpe dig med at markedsføre og sælge effektivt og succesfuldt, samt sikre ordentlig drift, når du går ind på et nyt udenlandsk marked. Hendes mål er at sikre, at din organisation bliver en velfungerende motor i Nordamerika.
Hvorfor vælge os? Vi tilbyder mange års praktisk erfaring og ekspertise i at bo og arbejde i udlandet, en unik følelse af kulturel bevidsthed, dedikeret opmærksomhed og en god forståelse af lokale såvel som din virksomheds skikke og kultur.
Erfaring:
Forretningskonsulent, Tech-Viking LLC & Duplex M & Akrus (USA)
Operation Specialist, Convoy Inc (USA)
Strategisk indkøber, MAN Energy Solutions (Danmark)
Salgschef, Wärtsilä Danmark
Projektkoordinator, Wärtsilä, Schweiz
Better Technology - Better World
Tech-Viking LLC, 387 City View Drive, Fort Lauderdale, FL 33311, USA
info@tech-viking.com+ 1 360 982 1435